Автосервизи и авточасти
ДЕЙНОСТИ
Авточасти - продажба на дребно и едро
Консултации и електронна диагностика
Техническо обучение
Софтуер за диагностика и разглобяване - BOSCH и KOLBENSCHMIDT
Експресна доставка при заявка
ТЪРГОВСКИ МАРКИ

За Имагинем ЕООД

Първата регистрация на ИМАГИНЕМ е, като едноличен търговец през 1992 г., с фирмено дело 7053 на Варненски Окръжен Съд. Две години по-късно фирмата започва да търгува с продуктите на германската фирма BOSCH. Първият внос който правим е за около 12000 германски марки, половината от които сме взели на заем с уговорката да ги върнем за шест месеца.

Първата ни продажба е в края на ноември 1994г. на комплект чистачки за жигули.

През септември 1995 четирима души регистрираме във Варна фирма "ИМАХИЖУ" ООД. Името на фирмата се състои от първите срички на професиите на учредителите – икономист, математик, химик и журналист. Всъщност официално съдружниците са двама – Емил Златев от Варна и Валентин Шуклев от София. Другите двама също работят в София и са Красимир Марков и Георги Шуклев. Тъй като единият ръководи фирма "АСТЕК" ООД , а другият завежда отдел автомобилно оборудване на "РОБЕРТ БОШ" ЕООД, те остават като съдружници в сянка.

Година по-късно Марков се отказва от съдружието, а фирмата започва дейност и в София. Малко по-късно Г. Шуклев е уволнен от БОШ – България и е приет по установения ред за равноправен съдружник в "ИМАХИЖУ" ООД.

ИМАГИНЕМ ЕООД е регистрирано през 1999 година от Емил Златев с фирмено дело 2285 на Варненски Окръжен Съд. ЕТ "ИМАГИНЕМ Е. ЗЛАТЕВ" продължава да съществува и до днес.

През лятото на 2004 г., поради несъгласие с фирмената политика, Е. Златев напуска "ИМАХИЖУ" ООД и продължава да търгува с продуктите на BOSCH вече само посредством "ИМАГИНЕМ" ЕООД. Екипът с който е работено през годините е напълно подменен. Приет е курс на работа само с висококачествени и в оригинални опаковки авточасти и консумативи. Цените се определят според стоката, а не според клиента. Резултатите идват бързо – до края на 2008 година, на годишна база, оборотът нараства 3,9 пъти.

От 2009 г. фирмата установява директни контакти с германската фирма MOTOR SERVISE INTRNATIONAL GmbH, която предлага на световния пазар известните в бранша марки KOLBENSCHMIDT, PIERBURG и TRW. Понастоящем "ИМАГИНЕМ" ЕООД разполага с може би най-богатия асортимент на резервни части с марката PIERBURG в България.

Работим с партньори от цялата страна. Складовете на някои от тях са достъпни през нашия интернет базиран склад.

Екипът ни се състои от опитни, компетентни и работливи хора. На българския пазар предлагаме продуктите на MS INTRNATIONAL, OSRAM, BOSCH, моторните масла SUNOCO, спирачни компоненти SAMKO и др.

Нашата основна цел е усмивката на благодарния клиент.

Имагинем ЕООД - Всички права запазени